• The Virtual Stylist Journal

Russet Residence / Splyce Design | ArchDaily

Always dreamed of living in a tree house? looks like it’s for real in this property constructed in West Vancouver.


Tucked into the hill, the front of the house is deceptively modest in scale, set off by the large mature cedar that anchors the front yard. The topography of the site reveals itself as one descends the exterior stairs next to the forest and follows the exposed concrete wall to the main entry. Continuing through to the interior, the wall rises up seventeen feet to help frame the bright circulation volume, with stairs leading to the upper floor and down to the main living spaces. Architects: Splyce Design Location: West Vancouver, BC, Canada Build: Powers Construction Area: 4600.0 ft2 Year: 2013 Photographs: Ivan Hunter

Source: Russet Residence / Splyce Design | ArchDaily.






#design #WestVancouver #architecture #home #frontyard #interiordesign

Recent Posts

See All

SUBSCRIBE TO

FOLLOW BLOG

© 2020 THE VIRTUAL STYLIST. All Rights Reserved.